2013. november 13., szerda

Küldetés - a szeretet erejével

A Föld, ahol élünk, veszélyes üzem. A körülöttünk lévő erők kapcsán történnek természet által illetve maga az emberiség által okozott katasztrófák, veszélyhelyzetek. A mértékük mindig csak a mérce "nagy" jelzésű fokozatával kezdődik, de az biztos, hogy a benne lévőknek (legyenek ők emberek vagy akár állatok és növények) mindig hatalmas veszteségeket okoz.
Legutóbb a Fülöp-szigeteken pusztított a Haiyan tájfun, amely minden tekintetben súlyos károkat okozott. 


Vannak emberek, szervezetek akik a segítségnyújtást hivatásuknak, küldetésüknek választották, és próbálnak nem csak a szűkebb környezetükben élőknek segítséget nyújtani, hanem akár elutazni a világ másik szegletébe, bizonyítva azt, hogy ezen a Földön együtt kell élnünk, támogatnunk, segítenünk kell egymást.

Tegnap megérkezett a Fülöp-szigetekre a magyar Baptista szeretetszolgálat humanitárius csoportja, akik a helyi partnerekkel történő kapcsolatfelvételt követően tovább utaztak a katasztrófa központja felé. 

Te is segíthetsz! Lehet, hogy egy túlélő kisgyermeknek Te jelented a jövőt!

"A Baptista Szeretetszolgálat a túlélő gyermekek megsegítésére meghirdette Fogadj örökbe! támogatási programját. Olyan magyar támogatókat keresünk, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal segítik egy fülöp-szigeteki kisgyermek ellátását.
Amennyiben Ön is hozzájárulna egy kisgyerek ellátásához, jelezze támogatási szándékát a www.fogadjorokbe.hu címen, vagy hívja a 20/770-5330 -as vagy a 20/383-4023-as számokat."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése