2013. november 10., vasárnap



" I found out I'm nothing without you"


Az első forduló feladata az volt, hogy alkotmányt kellett írnunk. Sajnos tapasztalatlanságunk miatt sok lényeges momentumot kifelejtettünk. Tudjuk, hogy már nem módosíthatjuk az alkotmányunkat, de egy-két hiányosságot a blog keretében szeretnénk pótolni:

A Mentor

Mostanában elég sokat hallunk akár a TV-ben, akár a média más területein a különböző személyeket, csoportokat segítő emberekről, mentorokról.
Nektek mi jut eszetekbe a mentor szó hallatán? Legtöbbünknek talán az X-faktor, vagy más tehetségkutató verseny.
Most nekünk is van alkalmunk megtapasztalni azt, hogy milyen, amikor valaki ott van mögöttünk, segít, támogat, akiben feltétlenül megbízunk. Mivel szinte napi kapcsolatban vagyunk a mentorunkkal, egyre jobban megnyílunk neki, ez pedig segíti a csapatunk eredményes együttműködését. Hozzá bármilyen kérdéssel és panasszal fordulhatunk, rávezet minket a megoldásra. Segít kitűzött céljaink elérésében, megmutatja az oda vezető út állomásait. Tanácsaival és feladataival segíti elő fejlődésünket, átadja tudását és ismereteit, hogy mi a legoptimálisabban módon tudjuk képességeinket kibontakoztatni.
 Az Online Demokrácia Activity verseny feladataihoz rengeteg segítséget kapunk tőle. Minden munkánkat értékeli, segít a feladatok pontosabb, precízebb megoldásában, ha úgymond „nem látjuk a fától az erdőt” és elkezdjük túlbonyolítani a feladatokat.

Köszönjük, hogy velünk van! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése